Pikantní vepřové kotlety
Suroviny
- 3 ks Vejce slepičí
 - 1 špetka Sůl
 - 1 špetka Pepř černý mletý
 - 1 špetka Vegeta
 - 3 stroužek Česnek
 - 1 kg Vepřové kotlety
 - 2 polévková lžíce Hořčice
 - 2 polévková lžíce Majolka
 - 2 polévková lžíce Olej stolní
 - 1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
 - 1 polévková lžíce Polévkové koření Maggi
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 404 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 182 mg
 - Bílkoviny 39 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 250.9 mg
 - Draslík 629.9 mg
 - Vláknina 358.2 mg
 - Vitamín A 358.2 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.9 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Smícháme na marinádu suroviny - česnek, hořčici, majolku, olej, pepř, maggi, sůl, vegetu, vejce a worcester.
 - 
                                2
Na 3 dny do ní ponoříme maso.
 - 
                                3
Poté vyjmeme a na teflonové pánvi osmahneme.
 - 
                                4
Podáváme teplé.