Vepřová játra se sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 334 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 161 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 323.4 mg
 - Draslík 287 mg
 - Vláknina 39.8 mg
 - Vitamín A 39.8 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 25.5 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 23.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytá játra nakrájíme na plátky, vložíme je na pánev s rozehřátým olejem a po obou stranách krátce osmahneme. Přiklopíme pokličkou a na mírném ohni dusíme ve vlastní šťávě.
 - 
                                2
Poloměkká játra poklademe plátky sýru a zakapeme worcesterem. Když se sýr začne tavit, přendáme játra na talíře, osolíme a podlijeme lžičkou šťávy.
 - 
                                3
Podáváme s opečenými bramborami nebo s chlebem a obkládáme zeleninou.