Letní zahradní salát
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 348 kcal
- Sacharidy 69 g
- Tuky 5 g
- Sodík 645 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 67 g
- Cholesterol 16.3 mg
- Draslík 962.7 mg
- Vláknina 20091.6 mg
- Vitamín A 20091.6 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 35.7 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Oloupaná jablka rozčtvrtíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na osminky. Uvařené brambory nakrájíme na kolečka silná asi 0,5cm. 
- 
                                2V míse smícháme jablka s bramborami a okapaným hráškem. Přidáme jogurt promíchaný s nastrouhaným křenem, solí a nasekanou mátou. Vše zlehka promícháme, přikryjeme fólií a necháme v chladu nejméně 2 hodiny. 
- 
                                3Omyté a osušené salátové listy rozložíme na plochou mísu a navršíme na ně vychlazený salát. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        