Vanilkový krém s jablky
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 226 kcal
- Sacharidy 42 g
- Tuky 5 g
- Sodík 76 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 36 g
- Cholesterol 105.1 mg
- Draslík 144 mg
- Vláknina 4862.5 mg
- Vitamín A 4862.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.8 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Téměř všechno mléko s cukrem přivedeme k varu. Přidáme pudinkový prášek a žloutek rozmíchaný ve zbylém mléce a za stálého míchání necháme zhoustnout. 
- 
                                2Do vychladlého krému vmícháme oloupaná, nahrubo nastrouhaná jablka. Ihned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        