Jablka se žervé a ořechy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 248 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 2 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 28 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 178 mg
 - Vláknina 6090 mg
 - Vitamín A 6090 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.9 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablka omyjeme, oloupeme a kulatým vypichovačem odstraníme jádřince.
 - 
                                2
Připravená jablka nakrájíme příčně na kolečka silná 8mm. Potřeme je rozmíchaným žervé a posypeme nasekanými ořechy a cukrem.