Okoun na červeném kari s liči
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 470 kcal
 - Sacharidy 25 g
 - Tuky 31 g
 - Sodík 701 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 25 g
 - Cholesterol 52.5 mg
 - Draslík 944.5 mg
 - Vláknina 3944.5 mg
 - Vitamín A 3944.5 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 80.6 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rybu omyjeme, osušíme, nakrájíme na kousky velké asi 3 cm a marinujeme 30 minut v ústřicové a rybí omáčce.
 - 
                                2
Hořkou okurku překrojíme napůl, zbavíme jader a nakrájíme na plátky. Chilli papričku očistíme a pokrájíme na kolečka.
 - 
                                3
Na pánvi rozpálíme olej a orestujeme na něm najemno nasekaný palmový cukr a kari pastu, podlijeme kokosovým mlékem a necháme projít varem. Přidáme hořkou okurku a povaříme ještě 5 minut.
 - 
                                4
Přidáme liči, rybí maso a na mírné ohni ještě 2 minuty povaříme. Nakonec posypeme nakrájenými chilli papričkami a podáváme.