Mořský okoun s citrónem a bazalkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 297 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 509 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 63 mg
 - Draslík 912.2 mg
 - Vláknina 7215.8 mg
 - Vitamín A 7215.8 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 48 mg
 - Vitamín E 3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na 220 stupňů Celsia předehřejeme troubu. Do žáruvzdorné mísy nalijeme olivový olej, obalíme v něm ryby a do břišní dutiny vložíme 3 lístky bazalky a trochu citrónové kůry. Rajčata a ryby okořeníme.
 - 
                                2
Pečeme v předehřáté troubě 20 minut, dokud není maso měkké. Pokapeme citrónovou šťávou a podáváme.