Telecí játra pečená na cibulce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 294 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 865 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 353.6 mg
 - Draslík 342.2 mg
 - Vláknina 775 mg
 - Vitamín A 775 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0.1 mg
 - Vitamín C 2.2 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 17.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Telecí játra zbavíme žilek a nakrájíme je na proužky nebo na hranolky.
 - 
                                2
Cibuli jemně nakrájíme, osmahneme na části tuku, přidáme játra a za stálého míchání společně rychle osmažíme. Přidáme pepř a kmín a krátce pod poklicí podusíme.
 - 
                                3
Nakonec játra osolíme, přidáme máslo a promícháme.