Brambory dušené
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 240 kcal
 - Sacharidy 35 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 744 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 35 g
 - Cholesterol 9 mg
 - Draslík 1229 mg
 - Vláknina 13350 mg
 - Vitamín A 13350 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 31.4 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 17 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory nakrájíme na plátky, osolíme a posypeme jemně nakrájenou cibulí. Navrstvíme je do kastrolu vymaštěného silně tukem.
 - 
                                2
Vše zalijeme vývarem, poklademe kousky zbylého másla a dusíme doměkka.