Kuře na zbojnický způsob
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 509 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 42 g
 - Sodík 1435 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 131.7 mg
 - Draslík 339.9 mg
 - Vláknina 232 mg
 - Vitamín A 232 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.3 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuřata očistíme, opláchneme a necháme okapat. Protkneme je slaninou, osolíme a opepříme na povrchu i uvnitř, potřeme olejem a jemně utřeným česnekem a necháme je krátce odležet.
 - 
                                2
Kuřata napícháme a upevníme na jehlu a za občasného potření zbylým olejem nebo odkapávající šťávou je na rožni upečeme doměkka.