Vepřové kotlety s ardenskými bramborami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 317 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 110 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 65.9 mg
 - Draslík 854.1 mg
 - Vláknina 7539.8 mg
 - Vitamín A 7539.8 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 17.1 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory a cibuli zbavíme slupek, přidáme pokrájenou šunku a vše necháme restovat na rozpáleném másle do úplného propečení.
 - 
                                2
Kotlety osolíme, opepříme a necháme smažit 7 minut z každé strany, poté přendáme k restované zelenině.
 - 
                                3
Ke šťávě z kotlet přilijeme víno, přidáme jalovec, vše necháme povařit.
 - 
                                4
Kotlety servírujeme s oblohou ze zeleniny přelité omáčkou.