Telecí játra s cibulí a balsamikovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 443 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 218 mg
 - Bílkoviny 37 g
 - Uhlovodany 28 g
 - Cholesterol 554.8 mg
 - Draslík 976.8 mg
 - Vláknina 17502.8 mg
 - Vitamín A 17502.8 mg
 - Vitamín B6 1.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 90 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 30.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupané cibule rozpůlíme a nakrájíme na tenké nudličky. Tymián opláchneme a lístky otrháme.
 - 
                                2
V pánvi rozpálíme máslo a olej a cibuli s tymiánem na prudkém ohni restujeme cca 2 min. Často mícháme. Mezitím nakrájíme játra na proužky cca 1–2 cm silné. Omytou petrželku najemno nasekáme. K cibuli přidáme maso, petrželku a smažíme za stálého míchání cca 5–6 min. Zalijeme vínem, vývarem a octem. Necháme projít varem, ochutíme solí a pepřem.
 - 
                                3
Směs rozdělíme na talíře a ihned podáváme.