Tygří krevety na rýžovém víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 451 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 38 g
 - Sodík 689 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 5.3 mg
 - Draslík 40.3 mg
 - Vláknina 225 mg
 - Vitamín A 225 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.6 mg
 - Vitamín E 5.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Krevety očistíme, opláchneme, osušíme, vložíme do mísy a zalijeme rýžovým vínem, necháme 30 minut marinovat. Na pánvi wok rozpálíme olej, přidáme palmový cukr, ústřicovou omáčku a nasekanou chilli papričku, marinované krevety orestujeme. Zalijeme marinádou, zakryjeme, 5 minut podusíme. Hotové krevety rozdělíme na talíře a přelijeme vzniklou pikantní omáčkou.