Filé po pražsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 401 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 938 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 88 mg
 - Draslík 65.4 mg
 - Vláknina 2529 mg
 - Vitamín A 2529 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.4 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rybí filé nakrájíme na porce, opepříme je, posypeme sekanou petrželovou natí nebo pažitkou a pokapeme vínem, citronovou šťávou a olejem. Necháme krátce odležet v chladničce.
 - 
                                2
Potom filé osolíme, obalíme v prosáté mouce, vejcích rozšlehaných s mlékem a ve strouhance. V horkém tuku filé zvolna smažíme do zlatavé barvy.
 - 
                                3
Ihned podáváme.