Krocan po mexicku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 472 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 29 g
 - Sodík 514 mg
 - Bílkoviny 41 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 135.6 mg
 - Draslík 753.2 mg
 - Vláknina 2866.5 mg
 - Vitamín A 2866.5 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.7 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěného a omytého krocana osolíme a dáme péci do trouby. Během pečení maso potíráme olejem, mírně podléváme zeleninovým vývarem.
 - 
                                2
Měkkého krocana vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem a dobře povaříme. Šťávu procedíme, přidáme protlak a znovu povaříme.
 - 
                                3
Krocana naporcujeme, upravíme na talíře, obložíme celými opečenými rajčaty a osmahnutými feferonkami.
 - 
                                4
Podáváme s dušenou kari rýží.