Rybí filé po mexicku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 567 kcal
 - Sacharidy 47 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 362 mg
 - Bílkoviny 43 g
 - Uhlovodany 47 g
 - Cholesterol 102 mg
 - Draslík 910.7 mg
 - Vláknina 12721 mg
 - Vitamín A 12721 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 26.3 mg
 - Vitamín E 3.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 19.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oba druhy rýže uvaříme zvlášť v osolené vodě, scedíme a necháme okapat.
 - 
                                2
Omyté a osušené porce filé z okouna osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Zlehka opečeme na másle.
 - 
                                3
Avokádo rozpůlíme, odstraníme pecku a dužinu na jemno nakrájíme. Smícháme ji s okapanou rýží.
 - 
                                4
Filé upravíme na talíře a ozdobíme plátky citronu a snítkou kopru.
 - 
                                5
Podáváme s avokádovou rýží a můžeme doplnit tvarohovým dresinkem.