Enchiladas s feta sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 194 kcal
 - Sacharidy 33 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 575 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 33 g
 - Cholesterol 5.1 mg
 - Draslík 217.8 mg
 - Vláknina 14055 mg
 - Vitamín A 14055 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 18.5 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Salsa: Do mixéru dáme drcená rajčata, nakrájenou chilli papričku, cibuli a pouze krátce je mixujeme, aby zůstaly drobné kousky nerozmixované. Rozpálíme olej a dáme na něj směs z mixéru. Průběžně promícháváme omáčku asi 5 minut a podusíme, až zhoustne. Osolíme ji a udržujeme teplou.
 - 
                                2
Na druhou pánev nalijeme 4 lžíce oleje a středně ho rozehřejeme. Po jedné na něm dozlatova smažíme tortilly, 3 vteřiny z každé strany. Necháme je okapat na papírových ubrouscích.
 - 
                                3
Tortilly naplníme trochou rajčatové omáčky, zavineme je a narovnáme na talíř. Pokryjeme je zbylou rajčatovou omáčkou, posypeme rozdrobeným sýrem Feta, nasekanou cibulí a petrželovou natí.