Vepřový bok v sójové omáčce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 632 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 58 g
 - Sodík 148 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 78 mg
 - Draslík 719.5 mg
 - Vláknina 9335 mg
 - Vitamín A 9335 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.8 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na špalíčky, podlijeme vodou a dusíme. Když se voda vyvaří, přilijeme sójovou omáčku smíchanou s vínem, zázvorem a škrobem a dále zvolna dusíme.
 - 
                                2
Očištěnou mrkev nakrájíme na kolečka, podusíme na másle a přidáme k hotovému masu.