Tofu polévka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Sýr sójový - Tofu
  • 180 g Nudle široké
  • 100 ml Olej rostlinný
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Celer řapíkatý
  • 5 ks Cibulka jarní
  • 1 ks Paprika žlutá
  • 4 ks Kafirové listy
  • 1 l Vývar zeleninový
  • 1 polévková lžíce Kari pasta zelená
  • 2 polévková lžíce Omáčka sojová pikantní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 609 kcal
  • Sacharidy 63 g
  • Tuky 34 g
  • Sodík 1483 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 60 g
  • Cholesterol 4.8 mg
  • Draslík 509.7 mg
  • Vláknina 9985.5 mg
  • Vitamín A 9985.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 53.7 mg
  • Vitamín E 4.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ve woku rozehřejeme vyšší vrstvu oleje a osmažíme v něm na kostičky nakrájené tofu. V čistém woku přivedeme do varu vývar, rozpůlené cibulky, plátky papriky a řapíkatého celeru a cibule, sojovou omáčku, pastu a listy papedy. Směs vaříme ve vývaru 5 minut a na dalších 5 přidáme tofu a nudle.

Komentáře k receptu