Hovězí se zeleninou, kaštany a žampiony
Suroviny
- 450 g Hovězí svíčková
 - 230 g Hrášek
 - 230 g Žampiony čerstvé
 - 60 g Bambusové výhonky
 - 20 ml Omáčka sójová
 - 40 ml Olej rostlinný
 - 5 ml Olej sezamový
 - 20 ml Víno rýžové čínské
 - 20 ml Omáčka ústřicová
 - 2 kávová lžička Sůl
 - 1 ks Brokolice
 - 1 ks Celer bulvový
 - 1 ks Cibule
 - 8 ks Kaštany vodní
 - 1 špetka Pepř bílý
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 392 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 716 mg
 - Bílkoviny 35 g
 - Uhlovodany 26 g
 - Cholesterol 47.3 mg
 - Draslík 1501.9 mg
 - Vláknina 18347.4 mg
 - Vitamín A 18347.4 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 141.4 mg
 - Vitamín E 2.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Smícháme víno, bílý pepř, jednu lžičku soli, sójovou omáčku a sezamový olej. Plátky masa ve směsi obalíme a necháme marinovat dvacet minut v ledničce. Brokolici povaříme asi půl minuty v hrnci ve vodě, pak ji necháme okapat.
 - 
                                2
Na rostlinném oleji na wok pánvi opékáme nakrájené maso z obou stran, až změní barvu, odložíme je. Na sezamovém oleji osmažíme pokrájenou cibuli a po minutě přidáváme na šikmo nakrájený celer, růžičky brokolice a za dvě minuty i hrášek, nakrájené výhonky, plátky kaštanů a žampionů. Po minutě opékání přidáme maso, ústřicovou omáčku a sůl.