Tapiokový puding
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 399 kcal
 - Sacharidy 75 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 64 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 71 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 23.2 mg
 - Vláknina 1050 mg
 - Vitamín A 1050 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.5 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Tapioku nasypeme do mísy, zalijeme horkou vodou a namáčíme cca 60 minut, až změkne a nabobtná. Scedíme a odložíme.
 - 
                                2
V hrnci přivedeme k varu 475 ml vody, přisypeme cukr a sůl a mícháme do rozpuštění. Poté přidáme tapioku, přilijeme kokosové mléko a na mírném ohni necháme zvolna vařit cca 10 minut. Tapioka musí být průsvitná.
 - 
                                3
Puding rozdělíme do misek, dozdobíme najemno nastrouhanou kůrou z limetky a teplý podáváme. Můžeme posypat i strouhaným kokosem.