Hovězí maso na kari s cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 181 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 108 mg
 - Bílkoviny 18 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 43.5 mg
 - Draslík 133.3 mg
 - Vláknina 2882 mg
 - Vitamín A 2882 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.7 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na nudličky, dáme do misky, zalijeme sójovou omáčkou a necháme 10 minut marinovat. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka.
 - 
                                2
V pánvi rozpálíme olej, vložíme do něj maso a za stálého míchání smažíme přibližně 5 minut, dokud se neodpaří voda. Přidáme kari koření, cukr a nudličky pórku. Směs stále mícháme, Když pórek začne vadnout, ale je ještě zelený, dochutíme směs Vegetou a přilijeme vývar. Vše důkladně promícháme, necháme velmi krátce prohřát a podáváme.