Jehněčí na zeleném pepři
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 485 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 37 g
 - Sodík 32 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 106.5 mg
 - Draslík 277.7 mg
 - Vláknina 5079.5 mg
 - Vitamín A 5079.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 148.5 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1188.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ve woku rozpálíme olej a jehněčí maso nakrájené na nudličky opečeme ze všech stran na prudkém ohni asi 3 minuty. Posypeme kari a kořením pěti vůní, vyjmeme a uchováme v teple.
 - 
                                2
Na výpeku v pánvi osmahneme papriky nakrájené na proužky, přidáme zelený pepř, podlijeme vývarem a necháme 3 minuty dusit. Vrátíme zpět maso, vmícháme nasekané pepřové listy a ještě 4 minuty podusíme.