Jehněčí maso na zeleném pepři
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 358 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 26 g
- Sodík 182 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 82.5 mg
- Draslík 581.9 mg
- Vláknina 3540 mg
- Vitamín A 3540 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 137.1 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky. Papriky omyjeme, rozpůlíme, odstraníme semínka a nakrájíme je na kousky ve tvaru kosodélníků. Dva pepřové listy nasekáme na tenké nudličky. 
- 
                                2Ve woku rozpálíme olej a maso krátce, zprudka orestujeme. Posypeme kořením a vyjmeme. 
- 
                                3Do woku vložíme papriku, orestujeme a přilijeme 200ml vody. Přidáme zelený pepř a vaříme dokud se většina tekutiny neodpaří. 
- 
                                4Vrátíme zpět maso, promícháme, přidáme nasekané pepřové listy. 
- 
                                5Na talíře rozdělíme vždy dva celé pepřové listy, na ně upravíme maso a ihned horké podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        