Svatební polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 545 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 34 g
 - Sodík 1677 mg
 - Bílkoviny 50 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 362.3 mg
 - Draslík 975.5 mg
 - Vláknina 2215 mg
 - Vitamín A 2215 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.7 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 27.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Malé množství vývaru rozmícháme s vejcem, citrónovou šťávou a moukou. Vzniklou směs vlijeme do vařícího vývaru a dobře rozmícháme.
 - 
                                2
Hovězí maso uvaříme v osolené vodě, poté slijeme a maso pokrájíme na menší kousky.
 - 
                                3
Hotovou polévku dosolíme dle chuti a zalijeme červenou paprikou zpěněnou na másle.