Berek s mletým masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 370 kcal
 - Sacharidy 50 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 70 mg
 - Bílkoviny 13 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 80.5 mg
 - Draslík 266.3 mg
 - Vláknina 4943.5 mg
 - Vitamín A 4943.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.7 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli pokrájíme na drobné kousky a necháme na rozpáleném tuku zesklovatět, poté přidáme mleté maso a nadrobno pokrájenou petrželku, papriku a rajče. Směs dobře promícháme a dusíme. Necháme vystydnout.
 - 
                                2
Těsto vypracované z 500 g hladké mouky, 200 ml jogurtu, 1 vejce a prášku do pečiva rozválíme na cca 1 cm silný plát. Ten posypeme přichystanou masovou směsí, srolujeme, konce pečlivě založíme, aby náplň nevytekla ven.
 - 
                                3
Žloutkem potřenou roládu pečeme ve středně vyhřáté troubě cca 35 minut.