Turecké brambory
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 124 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 257 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 729.9 mg
 - Vláknina 8508.3 mg
 - Vitamín A 8508.3 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.2 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné brambory vložíme do vymazaného pekáčku olivovým olejem, osolíme a okmínujeme.
 - 
                                2
Trochu podlijeme vývarem a dáme péct doměkka.
 - 
                                3
Když je třeba, pokrm trochu podlijeme.