Marinované jehněčí maso na grilu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 384 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 31 g
 - Sodík 123 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 82.5 mg
 - Draslík 393 mg
 - Vláknina 174.4 mg
 - Vitamín A 174.4 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.6 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejprve si připravíme marinádu. V misce metlou spojíme olej, citronovou šťávu, pepř, sůl a tabasco.
 - 
                                2
Jehněčí maso omyjeme a nakrájíme na kostky, vložíme do marinády, promícháme a necháme alespoň hodinu uležet.
 - 
                                3
Rozpálíme gril a na mřížce pak namarinované kousky masa grilujeme, dokud nemají zlatavou barvu.
 - 
                                4
Podáváme se zeleninovým salátem a arabským chlebem.