Hovězí steak na orientální způsob
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 308 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 0 g
- Sodík 306 mg
- Bílkoviny 46 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 84 mg
- Draslík 899.5 mg
- Vláknina 2691.3 mg
- Vitamín A 2691.3 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Oloupaná rajčata nakrájíme na malé kousky, škrobovou moučku rozmícháme ve vodě. 
- 
                                2Hovězí plátky omyjeme a osušíme, naklepeme, posypeme vegetou a podle chuti osolíme. 
- 
                                3Ve větší hluboké pánvi rozpálíme olej a na něm maso osmažíme. Pak ho zalijeme hovězím vývarem a dochutíme zázvorem, sójovou omáčkou a dusíme přikryté poklicí. 
- 
                                4Po 20 minutách dušení přidáme nakrájenou cibuli a rajčata. Dusíme, dokud maso není měkké. Potom k masu vlijeme ve vodě rozmíchanou škrobovou moučku a vaříme odkryté do zhoustnutí. 
- 
                                5Podáváme horké, nejvhodnější přílohou je vařená rýže a zeleninový salát. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        