Vepřové se zelenými fazolkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 0.5 kostka Cukr kostkový
  • 350 g Vepřová kýta
  • 250 g Fazolové lusky zelené
  • 0.5 ks Chilli paprička
  • 4 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Omáčka ústřicová
  • 2 polévková lžíce Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Omáčka sojová světlá
  • 0.47 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 229 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 227 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 58.6 mg
  • Draslík 450 mg
  • Vláknina 3632.3 mg
  • Vitamín A 3632.3 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.4 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V misce smícháme ústřicovou omáčku, světlou sójovou omáčku a dvě polévkové lžíce vody.

  • 2

    V pánvi wok rozpálíme olej, na středně silném ohni osmahneme na jemno nasekaný česnek do růžova. Přidáme na nudličky nakrájené vepřové maso a zprudka smažíme 3 - 5 minut, pokud není hotové. Přihodíme zelené fazolové lusky, nakrájené na 5 cm kousky, omáčku z misky a další 4 minuty vaříme. Dle potřeby dokořeníme.

  • 3

    Hotové jídlo na talíři ozdobíme proužky chilli papričky.

Komentáře k receptu