Pražský salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Kuřecí maso vařené
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Majonéza
  • 1 ks Citrony
  • 3 ks Okurky nakládané
  • 1 ks Salát hlávkový
  • 1 ks Jablka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 640 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 54 g
  • Sodík 3386 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 193.7 mg
  • Vláknina 12660 mg
  • Vitamín A 12660 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 26 mg
  • Vitamín E 7.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli, okurky a maso nakrájíme na jemné proužky. Lehce smícháme s okořeněnou majonézou.

  • 2

    Na plochou mísu vyskládáme listy hlávkového salátu, salát na listy upravíme a ozdobíme půl kolečky citrónu. Salát můžeme ozdobit i syrovou zeleninou.

Komentáře k receptu