Fazolová čorba

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Uzené maso vařené
  • 2 ks Brambory
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 1 ks Petržel kořen
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 šálek Fazole bílé
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 527 kcal
  • Sacharidy 27 g
  • Tuky 126 g
  • Sodík 88 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 24 g
  • Cholesterol 1.8 mg
  • Draslík 815.6 mg
  • Vláknina 14412.9 mg
  • Vitamín A 14412.9 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 57.1 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Fazole přes noc namočené povaříme, slijeme vodu a přilijeme další horkou vodu. Přidáme polovinu nakrájené cibule, nasekaný česnek a vaříme doměkka.

  • 2

    Zeleninu a cibuli s bramborami nakrájíme na kousky a dusíme na oleji. K uvařeným fazolím přidáme dušenou zeleninu, přilijeme odvar z uzeného masa a povaříme.

  • 3

    Nakonec přidáme papriku a nakrájené uzené maso.

  • 4

    Podáváme s chlebem.

Komentáře k receptu