Grundle na kmíně

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 150 g Máslo čerstvé
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Kmín celý
  • 0.25 l Vývar z hovězích kostí
  • 1 kg Grundle
  • 4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 207 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 185 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 32.1 mg
  • Draslík 167.3 mg
  • Vláknina 91 mg
  • Vitamín A 91 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 27.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté ryby osolíme, obalíme v mouce a rychle opečeme po jedné straně. Obrátíme je, pokmínujeme a opečeme po druhé straně.

  • 2

    Opečené rybky zalijeme vývarem a dusíme doměkka.

  • 3

    Podáváme s bramborovou kaší a zeleninou.

Komentáře k receptu