Svíčkové steaky s červeným pepřem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 350 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 524 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 61.5 mg
 - Draslík 501.9 mg
 - Vláknina 1011 mg
 - Vitamín A 1011 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 10.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Čtyři steaky ze svíčkové (přibližně po 125g) vložíme do velké pánve s rozpáleným olejem a máslem. Plátky masa posypeme červeným pepřem a restujeme je z každé strany 3 minuty. Poté je z pánve dáme do vyhřáté mísy, zakryjeme je a uchováme v teple, než k nim připravíme omáčku.
 - 
                                2
Do výpeku z masa přilijeme 100ml bílého vína, vaříme ho 1 minutu a přimícháme rozdrobený plísňový sýr. Směs vaříme a mícháme 3 minuty, než se sýr rozpustí, získáme tak hladkou krémovou omáčku.
 - 
                                3
Teplé svíčkové steaky poklademe na talíře, přelijeme je pepřovou omáčkou a hned servírujeme.