Bulharská hovězí pečeně

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 110 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Celer bulvový
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 50 g Mléko polotučné
  • 10 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 20 g Mrkev kořen
  • 100 g Rajčata
  • 200 g Hovězí maso zadní
  • 20 g Fazolové lusky zelené
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 247 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 36 g
  • Sodík 256 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 72.5 mg
  • Draslík 165.6 mg
  • Vláknina 2977 mg
  • Vitamín A 2977 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.9 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nasucho opečeme, podlijeme vodou a dusíme.

  • 2

    K téměř měkkému masu přidáme nakrájený celer, mrkev, rajčata a fazolky.

  • 3

    Hotový pokrm zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou v mléce a povaříme.

  • 4

    Před podáváním přidáme do pokrmu čerstvé máslo.

Komentáře k receptu