Cuketová nádivka
Suroviny
- 400 g Cuketa
- 150 g Vepřový bok uzený
- 100 g Sýr Eidam cihla 30%
- 1 ks Cibule
- 3 ks Vejce slepičí
- 1 ks Petržel - nať
- 1 ks Kypřicí prášek do pečiva
- 1 špetka Pepř černý mletý
- 1 špetka Sůl
- 2 stroužek Česnek
- 1 hrnek Strouhanka
- 5 polévková lžíce Olej stolní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 360 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 23 g
- Sodík 788 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 206.2 mg
- Draslík 831.3 mg
- Vláknina 4125.8 mg
- Vitamín A 4125.8 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou cuketu zbavíme jader a nastrouháme nahrubo.
-
2
Cibuli a maso nakrájíme, sýr nastrouháme.
-
3
Vše promícháme, zapékací misku vymažeme tukem, vysypeme strouhankou a naplníme směsí.
-
4
Pečeme při 160 stupních.
-
5
Nádivku podáváme teplou nebo studenou.