Harula
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 95 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 89 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 4 mg
 - Draslík 359.7 mg
 - Vláknina 4582.1 mg
 - Vitamín A 4582.1 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.2 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Syrové brambory oloupeme, nastrouháme a osolíme. Přidáme mouku, oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěněnou na slanině, sádlo, rozetřený česnek a koření. Vše dobře promícháme.
 - 
                                2
Vzniklou řídkou kaši rozetřeme v tenké vrstvě na silně vymaštěný plech a zprudka upečeme v troubě do zlatova.
 - 
                                3
Upečenou harulu ihned nakrájíme a podáváme horkou.