Jalovcová omáčka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 517 kcal
 - Sacharidy 55 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 30024 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 55 g
 - Cholesterol 11.3 mg
 - Draslík 1153.1 mg
 - Vláknina 26500 mg
 - Vitamín A 26500 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.5 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 32.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Víno svaříme s jemně nakrájenou cibulí, jalovcem a pepřem. Dolijeme vývarem.
 - 
                                2
Pomalu vaříme ještě 10 minut, prolisujeme a přilijeme smetanu a gin.