Plněná vejce zdobená kaviárem

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 80 g Máslo čerstvé
  • 800 ml Voda pitná
  • 0.25 kávová lžička Sůl
  • 1.5 kávová lžička Kaviár
  • 6 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 382 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 35 g
  • Sodík 358 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 569.1 mg
  • Draslík 169.9 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 32.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme, podélně rozpůlíme a žloutky vyjmeme.

  • 2

    V míse utřeme změklé máslo se žloutky a solí do hladké hmoty.

  • 3

    Cukrářským sáčkem plníme směsí bílky, ozdobíme kaviárem.

Komentáře k receptu