Stryky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 85 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 750 g Brambory rané
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 3 stroužek Česnek
  • 0.22 dl Olej stolní
  • 3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 2 polévková lžíce Majoránka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 248 kcal
  • Sacharidy 42 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 237 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 125.8 mg
  • Draslík 105.7 mg
  • Vláknina 6783 mg
  • Vitamín A 6783 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.5 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nové brambory a cibuli nakrájíme na jemné nudličky. Osolíme, přidáme rozmíchaná vejce, prolisované stroužky česneku, drhnutou majoránku (můžeme ji nahradit kmínem) a jako poslední vmícháme mouku. Vše dobře promícháme.

  • 2

    Smažíme v pánvi na rozpáleném tuku jako české bramboráky.

Komentáře k receptu