Kárský šašlik
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 383 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 206 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 92 mg
 - Draslík 271.2 mg
 - Vláknina 7009.3 mg
 - Vitamín A 7009.3 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 48.9 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3036.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíma na malé kousky, naklepeme je, osolíme, opepříme a opaprikujeme. Vložíme do nádoby, poklademe plátky cibule, zakapeme citronovou šťávou a rumem a necháme odležet několik hodin.
 - 
                                2
Potom maso napichujeme střídavě se slaninou a cibulí na jehlu a grilujeme.
 - 
                                3
Hotové šašliky obkládáme nakrájenými rajčaty a sypeme nasekaným koprem.