Pikantní kečup
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 95 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 104 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 231.2 mg
 - Vláknina 1462.6 mg
 - Vitamín A 1462.6 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.3 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rozemeleme oloupanou cibuli a česnek a smícháme je s worcesterem, chilli kořením, cukrem, solí a tabascem a rajčatovým protlakem. Uvedeme do varu a dusíme pod pokličkou asi 15 minut. Podléváme rajčatovou šťávou.
 - 
                                2
Nakonec do hotového, vychladlého kečupu vmícháme portské víno.