Jogurtový pudink

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 ml Jogurt bílý
  • 1 l Mléko plnotučné
  • 4 polévková lžíce Mandle
  • 2 polévková lžíce Cukr moučkový
  • 1 polévková lžíce Hrozinky
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 353 kcal
  • Sacharidy 29 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 26 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 17 g
  • Cholesterol 32.2 mg
  • Draslík 277.9 mg
  • Vláknina 5738 mg
  • Vitamín A 5738 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.4 mg
  • Vitamín E 5.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1550.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mléko s cukrem vaříme za stálého míchání, až zůstane polovina původního obsahu. Necháme vychladnout.

  • 2

    Potom vmícháme rozšlehaný jogurt, nádobu přikryjeme pokličkou a vaříme ve vodní lázni, až pudink sedne.

  • 3

    Nakonec každou porci ozdobíme nasekanými mandlemi a hrozinkami.

Komentáře k receptu