Vanilkový pudink s rebarborovým pyré

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Cukr krupice
  • 500 g Reveň (Rebarbora)
  • 500 ml Mléko polotučné
  • 130 ml Džus hruškový
  • 1 ks Pudinkový prášek - vanilkový
  • 2 polévková lžíce Med včelí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 328 kcal
  • Sacharidy 73 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 101 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 67 g
  • Cholesterol 12.5 mg
  • Draslík 399.7 mg
  • Vláknina 5730 mg
  • Vitamín A 5730 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.6 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rebarboru očistíme a pokrájíme na malé kousky.

  • 2

    Puding uvaříme dle návodu výrobce a rozlijeme do připravených pohárků. Rebarboru dáme do hrnce, přidáme cukr a hruškový nektar. Přiklopené uvedeme k varu a vaříme 15 minut. Poté odstavíme z plotny, necháme chvíli chladnout a poté rozdělíme do pohárů. Pokapeme medem a servírujeme.

Komentáře k receptu