Puding krupicový

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 8 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Cukr krupice
  • 90 g Pšeničná krupice
  • 1 kávová lžička Cukr vanilka
  • 1 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 0.5 ks Pudinkový prášek - vanilkový
  • 1 špetka Sůl
  • 0.75 l Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 325 kcal
  • Sacharidy 58 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 109 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 33 g
  • Cholesterol 111.3 mg
  • Draslík 9.9 mg
  • Vláknina 1155 mg
  • Vitamín A 1155 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mléko vlijeme do kastrolu, osolíme, osladíme, přisypeme pudinkový prášek, krupici, žloutek a za stálého míchání metlou vaříme 6–8 minut. Směs nalijeme do vodou vypláchnutých misek a necháme vychladit.

Komentáře k receptu