Ovoce v rumu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 168 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 2 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 28 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 155.3 mg
 - Vláknina 4680 mg
 - Vitamín A 4680 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 361 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do litrových lahví se širším hrdlem klademe vrstvy omytého ovoce. Každou vrstvu prosypeme cukrem.
 - 
                                2
Ovoce polijeme rumem, lahev dobře uzavřeme (povážeme) a necháme 6 - 8 týdnů odstát.
 - 
                                3
Ovoce použijeme jako součást zmrzlinových pohárů.