Jablka pečená v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 408 kcal
 - Sacharidy 46 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 4 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 45 g
 - Cholesterol 15 mg
 - Draslík 327.7 mg
 - Vláknina 8710 mg
 - Vitamín A 8710 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.5 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytá jablka zbavíme jádřinců a do vzniklých otvorů rozdělíme rozinky, které jsme předtím namočili v rumu. Povrch potřeme máslem a jablka zabalíme do čtverců alobalu, pečeme ve středně vyhřáté troubě do měkka.
 - 
                                2
Upečená jablka přendáme na talířky, alobal rozevřeme a ihned podáváme.
 - 
                                3
Moučkový cukr podáváme zvlášť.