Pomeranče ve víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 307 kcal
 - Sacharidy 61 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 7 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 61 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 658.8 mg
 - Vláknina 25525 mg
 - Vitamín A 25525 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 160.2 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na mírném ohni vaříme asi 15 minut víno, koření, cukr a semínka z vanilkového lusku. Poté necháme vychladnout. Oloupané pomeranče vložíme do mísy a zalijeme je kořeněnou směsí z vína.