Broskve se zmzlinou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 327 kcal
 - Sacharidy 40 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 45 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 31 g
 - Cholesterol 34.3 mg
 - Draslík 236.1 mg
 - Vláknina 2850 mg
 - Vitamín A 2850 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.1 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Broskve spaříme horkou vodou, oloupeme, rozřízneme napůl, vypeckujeme, půlky broskvi vložíme do misky, posypeme cukrem a zakapeme brandy.
 - 
                                2
Jahodovou zmrzlinu necháme trochu změknout, přimícháme do ní vanilkovou esenci, šlehačku a tímto krémeme naplníme pohárky. Navrch dáme vždy půlku broskve a polijeme polevou.
 - 
                                3
Podáváme velmi vychlazené.