Broskve se zmrzlinou a smetanovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 339 kcal
 - Sacharidy 48 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 32 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 47 g
 - Cholesterol 45.1 mg
 - Draslík 421.6 mg
 - Vláknina 5960 mg
 - Vitamín A 5960 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.1 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Broskve spaříme vroucí vodou, oloupeme, vypeckujeme a dvě poloviny necháme stranou. Zbylé poloviny broskví rozmixujeme.
 - 
                                2
Rozmixované pyré zahřejeme, přilijeme mandlový likér, prohřejeme a vlijeme smetanu smíchanou s vanilkovým cukrem. Před podáváním do omáčky přidáme zelený pepř.
 - 
                                3
Na talířky upravíme broskve, vanilkovou zmrzlinu a vše přelijeme vychladlou smetanovou omáčkou.